skip to Main Content

3 curses 3 podis absoluts

3 Curses 3 Podis Absoluts

La nostra secció de curses de muntanya ha començat la temporada deixant clar que aquest any volen deixar petjada. Tant és així que a les tres curses que han participat els seus diversos components en totes han quedat entre els tres primers classificats absoluts. Comencem:

Cursa Pic de l’Àliga, Canyelles. Sis membres de la secció, tres noies i tres nois, es van desplaçar fins a Canyelles per disputar la primera prova del circuit de curses de muntanya “Gran Penedès”. Aquí la Georgina Gabarró pujà al caixó més alt del podi absolut femení, en una cursa on es combina el terreny fàcil amb pistes i senders corredors i com no, amb pujades on has de deixar de córrer i pujar caminant. Una cursa típica de l’Ordal i el Garraf.

 

Cursa Popular de Vilanova del Camí. Aquí varen ser 5 els membres de la secció que van participar en els seus diferents circuits (4,5 i 10km). Albert Ferrer va entrar en segona posició absoluta de la distància de 10km demostrant un cop més el seu bon estat de forma. El mateix dia l’Albert va ser homenatjat per l’organització de la cursa com un dels atletes amb més participancions a aquesta ja clàssica de l’Anoia.

Cursa Camins de Fusta, Sant Guim de Freixenet. 3 participants del nostre club i quedant com a segon classificat absolut a la distància d’11km Josep Maria Calafell (el Cala), que torna a pujar al podi com ja ens tenia acostumats.

Podi cursa Camins de Fusta - Uecanoia

A tots moltíssimes felicitats i a seguir duent els nostres colors per arreu del territori.

 

 

Back To Top
×Close search
Search