skip to Main Content

31a edició de la Cursa de l’Esquiador UECANOIA

31a Edició De La Cursa De L’Esquiador UECANOIA

Diumenge passat va tenir lloc la ja clàssica Cursa de l’Esquiador. Aquesta cursa que s’organitza cada any en una població diferent de la comarca de l’Anoia (o poblacions de comarques properes), va celebrar-se aquest any a Igualada incloent-la dins dels actes de commemoració de la “Ciutat Europea de l’Esport 2019”. Són ja 31 edicions d’aquesta cursa que es disputa en 3 modalitats: btt i trail com a modalitats competitives i la caminada com a popular.

A dos quarts de nou del matí va sortir la primera modalitat (trail) que dirigint-se cap a l’Espelt, Rubió, etc, van realitzar un circuit de 19km i 690m de desnivell positiu, transcorrent en la gran part del seu recorregut per corriols. Finalitzava en primera posició absoluta masculina i amb un temps de 1:26 Daniel Baraldés i en femenina Mesi Arcos amb 1:39.

A tres quarts de nou en punt es va donar el tret de sortida a la caminada popular agafant la mateixa direcció que la modalitat de trail i amb un circuit de 16,5km i 400m positius. Els més de 400 participants de la caminada van poder gaudir d’un recorregut desconegut per la gran majoria dels seus participants tot i la proximitat amb Igualada, i que els primers (Gabi Álamo) van realitzar amb menys de dues hores. Els participants van destacar les bones vistes que van tenir sobretot en el seu pas pel Mirador de l’Èlia, el punt més alt del recorregut.

A les nou va ser el torn de les btt que, amb sortida neutralitzada des de l’Estadi Atlètic fins el rec d’Igualada, els va dur a fer un circuit de 34,5km i 850m positius passant pels termes de Vilanova del Camí, Montbui i Carme combinant trams tècnics amb trams més ràpids que va permetre a Roger Ferrer acabar-la amb 1:38 mentre que Noemí Moreno entrava amb un temps de 2:03.

La festa va acabar amb el repartiment de premis (destacar el premi per equips de trail per l’Escola Esportiva CERRR UECANOIA i el de FES BICI a l’equip més nombrós de btt), el sorteig d’una bicicleta oferta per ABBA Cicles i un vol en globus per Kont-Tiki.

L’organització de la cursa agraeix a l’empresa Toyota Igualada el seu patrocini d’aquesta edició 2019. De la mateixa manera agraeix la feina realitzada pels gairebé 100 voluntaris que de manera desinteressada van ajudar a dur el correcte desenvolupament d’aquesta cursa ja que sense ells seria impossible poder tirar endavant aquesta cursa.

organitzadors de la cursa de l'esquiador 2019

Back To Top
×Close search
Search