skip to Main Content

37 CURSET D’ESQUÍ UECANOIA – 2018

37 CURSET D’ESQUÍ UECANOIA – 2018

Com és tradicional, en arribar aquestes dates us fem a mans la informació del Curset d’Esquí Alpí que es durà a terme, com és costum, del 26 al 31 de desembre de 2018 i
que enguany arriba a la seva 37a. edició. Com sabeu, el Curset d’Esquí Alpí UECANOIA està pensat per ensenyar a esquiar omillorar el nivell d’esquí als nens i nenes a partir de 7 anys que s’hi inscriuen. En els últims anys, atenent a les peticions que ens han fet els més grans, no posem edat máxima per participar-hi, acollint-hi també als joves que volen romandre al curset. Es fan grups diferents, amb dos monitors en cada un d’ells, repartits segons el nivell d’esquí de cada cursetista. La ràtio que apliquem és de 4/5 cursetistes per monitor. Les classes es duen a terme en sessions de matí i tarda a les pistes del domini esquiable de GRANDVALIRA (Andorra).

L’allotjament el tenim reservat com cada any al refugi Aina de Canillo. Es un equipament que s’ajusta perfectament a les nostres necessitats i on ens hi sentim com a casaperquè ja fa 37 anys que hi anem. Les classes d’esquí van a càrrec dels nostres monitors i també de monitors de l’Escola Andorrana d’Esquí. Com de costum, la sortida es farà el dia 26 de desembre a les 5 de la tarda de l’estació d’autobusos d’Igualada i la tornada serà el dia 31 a les 19’30 h. en el mateix indret.

El preu és força ajustat (perquè els 12 monitors del nostre club que hi participen ho fan de manera altruista) i inclou les classes dels monitors de l’Escola d’Esquí de Grandvalira, el transport fins a Andorra i els de cada dia per pujar i baixar de Canillo fins al telecabina de Soldeu, el forfait pels cinc dies, la pensió completa al refugi, la cursa cronometrada etc. En acabar les classes d’esquí, després de la sessió de dutxa i del berenar, els nens i nenes participants poden optar pel cinema, jocs de taula diversos, tennis de taula, lectura… També fem alguna visita al poble de Canillo i al seu Palau de Gel. Tots els participants tenen reservat el guardaesquís al Plà dels Espiolets (Soldeu) de tal manera que només han de pujar els seus esquís a pistes el primer dia i l’últim. La resta queden guardats a l’estació. El dinar també el fem a les pistes amb pic-nic. Els remuntaments per accedir al domini de GRANDVALIRA el fem amb autobús des de Canillo fins al telecabina de Soldeu.

És necessari ser soci del club per participar-hi, les places són limitades i s’adjudiquen per ordre d’inscripció. Els participants en el curset de l’any passat, com és costum,
tenen la plaça reservada (fins al 30 de novembre).

El període d’inscripció va del dia 15 de novembre al 12 de desembre, ambdós inclosos.

Per formalitzar la inscripció cal fer-ho presencialment als locals del club o bé enviant la documentació escanejada al correu al director del Curset.

A aquesta mateixa adreça també hi podeu escriure per resoldre qualsevol dubte referit al curset.

Per veure més informació pots entrar a la pàgina CURSET ESQUÍ ALPÍ.

Back To Top
×Close search
Search