skip to Main Content

4 Podis UECANOIA a la Cursa del Panna

4 Podis UECANOIA A La Cursa Del Panna

Diumenge Sant Martí de Tous va tornar-se a convertir en una gran festa de la Muntanya amb la 9a Hivernal Panna el Bandoler.

Fins a 5 proves es van dur a terme amb diferents modalitats i distàncies: BTT50, BTT30, BTT Familiar, TRAIL16 i TRAIL8, a més dels E-Bikers que van poder gaudir tant del circuit de 50 com del de 30km.

Fins a 70 membres de les diferents seccions competitives (Bttrus UECANOIA, Escola Esportiva UECANOIA, 2Rodes Escola de ciclisme UECANOIA, UECANOIA Popular i la secció de trailrunning) del club anoienc hi van prendre sortida.

Va ser a la prova de TRAIL8 de 9,2km i 420m de desnivell positiu on es van aconseguir els 4 podis de la UECANOIA. Els dos primers per Laia Alonso en primera posició i Laura Albinyà en tercera, ambdues de l’Escola Esportiva, en categoria femenina, i els altres dos per Gerard López de l’Escola Esportiva en primera posició i David Patiño de la Secció de trail en tercera per la classificació masculina.

La Panna d’enguany va comptar amb la participació de gairebé 700 atletes que, després de les curses, van poder gaudir del Dinar del Bandoler. De nou una gran jornada pel Territori Panna on, l’any vinent en la seva desena edició, s’esperen un munt de novetats.

Back To Top
×Close search
Search