skip to Main Content
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Concurs de disseny “Equipacions UECANOIA”

16/12/2021 - 09/01/2022

Obrim el concurs per dissenyar la nova equipació del club!

BASES DEL CONCURS

Quin és l’objectiu del concurs?

El concurs té com a objectiu el disseny d’una nova samarreta de màniga curta per les seccions competitives i no competitives del club i que serà el punt de partida per la resta de les equipacions. Actualment les seccions competitives i les escoles de l’entitat tenen equipacions amb diferents colors i dissenys, i el que es pretén és unificar aquestes equipacions per aconseguir una imatge unificada de club.

Cal preveure en el disseny els següents espais:

  • Pit esquerra pel logotip del Club Excursionista UECANOIA
  • Pit dret per la imatge representativa de la secció en qüestió
  • Davant o darrera una zona per possibles patrocinadors

El disseny de la samarreta ha de ser tant per la part anterior com per la part posterior. L’adaptació del disseny a la peça final la realitzarà el mateix club conjuntament amb l’empresa que farà les equipacions, a l’igual que l’adaptació del disseny a la resta de peces. L’entitat es reserva el dret de modificar tècnicament la samarreta guanyadora conjuntament amb l’autor de la mateixa.


Qui pot participar-hi?

Pot presentar una proposta al concurs qualsevol persona sòcia o simpatitzant del nostre club. Les propostes es poden presentar individualment . Cada persona només pot presentar un màxim de dues propostes.


Quines característiques han de tenir els treballs?

Els treballs han de ser obres originals i inèdites, i han de respondre a la imatge corporativa del Club Excursionista UECANOIA, sense estar lligades a cap dels colors que actualment tenen les diferents seccions.


Com s’han de presentar els treballs?

Les propostes s’han de presentar en línia enviant un email a comunicacio@uecanoia.cat amb les dades següents: Nom, cognom i correu electrònic de l’artista


Format

La proposta s’ha de presentar en format electrònic mitjançant un fitxer jpg, png o pdf.


Termini

Les propostes es poden presentar fins el 9 de gener de 2022 a les 23:59.

Com es seleccionarà el treball guanyador?

De les obres rebudes els membres de la junta actual del club en seleccionaran un màxim d’entre 3 i 5. Aquestes seran presentades de forma anònima (sense identificar els seus creadors) als socis de l’entitat que podran votar electrònicament, dins del termini establert, les que prefereixin com a guanyadores per representar el club.

Quin premi hi haurà?

La  persona amb la proposta seleccionada com a guanyadora rebrà una equipació formada per samarreta i malles o pantalons amb el nou disseny.

Difusió i drets de propietat intelectual

Les persones interessades a participar en aquest premi, pel simple fet d’enviar-hi els seus dissenys, autoritzen al Club Excursionista UECANOIA a difondre’l en relació amb les activitats promocionals i de publicitat del Projecte, sense cap limitació temporal o territorial. De la mateixa manera s’informarà també públicament del nom de l’autor/a del disseny guanyador (sempre que l’autor/a no vulguin mantenir l’anonimat).

Del disseny original se n’extreurà la base per adaptar-lo a la resta de peces de roba (pantalons, paravents, etc).

La participació en el concurs implica l’acceptació de les bases i el veredicte del jurat.

Annex

Mostra d’una samarreta de l’Esquiador d’exemple

Mostra els detalls

Inici:
16/12/2021
Finalització:
gener 9
Categoria d'Esdeveniment:

Organitzador

Club Excursionista UECANOIA
Telèfon:
93 803 20 47
Email:
uecanoia@uecanoia.cat
Back To Top
×Close search
Search