skip to Main Content
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

La Nord del Perdut

juny 11 | 11:00 - juny 12 | 17:00

L’aproximació la farem dissabte sortint a caminar desde l’aparcament de la Vall de Pineta i fins el balcó de Pineta on farem nit hi estarem 3 o 4 hores. Desnivell de 1300m. És important arribar-hi amb llum de dia per poder muntar el vibac i valorar bé les condicions de la via.
L’inici de l’ascensió comença en un gran serac que es desploma de la glacera i és on comença el primer corredor que queda encaixonat entre dues fileres de roca i té un pendent sostingut de 45-50º. Quan s’acaba el corredor flanquegem pràcticament tota la glacera fins una gran roca que passem per sota i de seguida enfilem amunt, per pujar en línia recta fins a buscar un altre corredor que es dibuixa força més amunt (amb un pendent sostingut d’uns 50º).
Superat el 2on corredor, el pendent afluixa i es continua per l’aresta fins al cim. Desnivell de pujada d’aquest 2on dia 950m.aprox.
La baixada la farem per la via normal que ve de Pineta, per l’escupidera fins el llac de Marboré, remuntarem fins al coll del Cilindre, baixarem per la glacera fins al vibac on recollirem tot i cap avall. Desnivell de baixada 2150m. Aprox.

COORDINADOR: Jordi Gonzàlez
LLOC I HORA SORTIDA: De 11.00 a 11.30 a l ‘AMÈRICA
TEMPS APROXIMAT DE CAMÍ : 2 dies ( total 15 horetes).
MATERIAL: El necessari per alpinisme (casc, arnés, assegurador,etc…). A més pernoctarem a la mutanya, per tant la tenda, fogonet i altres ho concretarem a la reunió prèvia de dijous.
QUEVIURES: Dissabte dinarem de camí , però la resta de menjades les farem a la muntanya.
ITINERARI: Igualada, Lleida, Barbastro, l’Ainsa, Bielsa, Pineta i muntanya amunt.
DIFICULTAT: Alpinisme. AD. Bastant difïcil (graduació UIAA) amb passos de III.
Màxim : 2 participants per vocal i fins a 9 en total ( 3 cordades).

 

Mostra els detalls

Inici:
juny 11 | 11:00
Finalització:
juny 12 | 17:00
Categoria d'Esdeveniment:

Organitzador

Club Excursionista UECANOIA
Telèfon:
93 803 20 47
Email:
uecanoia@uecanoia.cat
Back To Top
×Close search
Search