skip to Main Content

Georgina Gabarró i Albert Ferrer vencedors a la Gran Follada Xtrem

Georgina Gabarró I Albert Ferrer Vencedors A La Gran Follada Xtrem

Cap de setmana variat en quan a tipologies de curses en les que han participat els membres de la Secció de Trail i Running del Club Excursionista UECANOIA.

Dissabte Miquel Majada va participar a la Marató de Muntanya “Valls de Ribes” de 43km i 3200m de desnivell positiu, que va realitzar amb 7h i 38 minuts. Aquesta prova, i les que vindran, són de preparació per la Ultratrail “Ronda dels Cims  cursa de llarga distància de 170km i 13500m+ que es disputa a Andorra el mes de juliol.

El diumenge a les 9:30 del matí començaven a arribar els primers resultats del dia amb la segona posició absoluta de David Borràs de la Cursa de Muntanya “Rebentaespardenyes” de La Ràpita. Un circuit d’11,4km amb 290m de desnivell positiu i per tant molt ràpid molt adequat pel corredor d’Orpí.

Una mica més tarda, arribava la notícia del primer lloc aconseguit per la parella formada per la Georgina Gabarró i l’Albert Ferrer a la “Gran Follada Xtrem” que creuaven la meta amb un temps de 50 minuts i 42 segons, quedant primers de la categoria mixta i tercers absoluts de la prova.

Albert Ferrer i Georgina Gabarró vencedors de la Gran Follada xtrem

Un cap de setmana més d’èxits del club anoienc que esperem que siguin només un preludi del que està per arribar.

Back To Top
×Close search
Search