skip to Main Content

Bttrus UECANOIA: d’Igualada a Sant Llorenç de Morunys

  • BTT
Bttrus UECANOIA: D’Igualada A Sant Llorenç De Morunys

Aquest passat cap de setmana es va dur a terme una de les rutes clàssiques del club, d’Igualada a Sant Llorenç de Morunys en btt, 110km i 3.025m de desnivell positiu. Fins a 14 membres de l’entitat (4 amb bicicleta elèctrica) van  prendre la sortida el dissabte al matí.

La ruta va sortir d’Igualada amb direcció Sant Pere Sallavinera per encarar la primera pujada important del dia, la que duu fins el Castell de Boixadors. Va seguir cap a Pinós i El Miracle, per arribar a Solsona a l’hora de dinar.

A partir d’aquí el paisatge ja canvia amb estampes típiques de la primavera al Pre Pirineu. La pujada fins Sarri torna va posar a prova les cames. A Sarri els esperava l’equip d’assistència amb un avituallament per recuperar forces.

Reiniciada la ruta van pujar cap a la Riera de Canalda per encarar la pujada de 3 km amb una pendent sostinguda del 14% i amb rampes del 20% que duia a coronar el Coll de Jou (1460m).

Després d’aquí 40 minuts de baixada per corriols espectaculars, que van fer oblidar els 110km i les més de 8 hores pedalant. La ruta va acabar al Càmping Morunys on els participants que van voler s’hi van quedar a dormir.

Bttrus UECANOIA organitza sortides setmanalment pels membres de l’entitat anoienca, i activitats com aquesta un parell o tres cops l’any.

Back To Top
×Close search
Search