skip to Main Content

Anem a la “Cameta Coixa”, la segona prova de la Copa Catalana de Curses de Muntanya

Anem A La “Cameta Coixa”, La Segona Prova De La Copa Catalana De Curses De Muntanya

Aquest passat diumenge dia 18 d’abril es va disputar a Miravet (Ribera d’Ebre) la segona prova de la 19a Copa Catalana de Curses de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

La Cameta Coixa és una cursa de 20km amb 1400m de desnivell positiu organitzada per la CEM Cameta Coixa.

El recorregut s’inicia pels carrers del poble direcció al castell per després vorejar el riu Ebre recorrent el bosc de ribera pel camí de sirga. El circuit, després  de passar pel pas de Barrufemes,  arrenca amb la pujada al punt més alt de la cursa que passa pel costat d’una talaia àrab de control del curs fluvial i de tota la ribera, per acabar una altra vegada ja a la vila.

Aquesta edició el vencedor va ser en Sergi Garcia del CE Pirineus amb 1:58h en categoria masculina i la Rosa Navarro de la CEM Cameta Coixa amb 2:31h.

Pel què fa al membres de la UECANOIA que hi van participar, per ordre d’arribada van ser Marc Ollé entrant en 11a posició, Georgina Gabarró amb 2:40 i quedant en 4a posició absoluta femenina i Dani Grados entrant en 67a posició.

Destacar la segona posició absoluta aconseguida per Lluc Torné en categoria juvenil (recorregut de 13km i 566m de desnivell positiu). En Lluc és membre de l’Escola Esportiva CERRR-UECANOIA i des d’aquest any competeix amb el club anoienc,

L’Escola Esportiva és un bon planter per aquells/es atletes que volen seguir creixent en aquest món de les curses de muntanya i orientació i les seves diferents disciplines esportives. Fer el “salt” al món competitiu i poder-lo fer al costat d’atletes de sobrada experiència com la Georgina Gabarró i l’Albert Ferrer en curses de muntanya, o el Quim Vich i el Roger Solé en el cas d’orientació és garantia d’èxit.  Bona feina!

Back To Top
×Close search
Search