skip to Main Content

Campaments familiars d’estiu UECANOIA

Campaments Familiars D’estiu UECANOIA

Un any més, i ja en són 56 edicions, tanquen amb bona nota els campaments d’estiu per socis del Club Excursionista UECANOIA d’aquest any que s’han celebrat del 4 al 18 d’agost a Ribera de Cardós (Pallars Sobirà).

Aquest any han tornat al Pirineu de LLeida i han fet gaudir d’allò més a grans i petits amb activitats de tot tipus: excursions, alpinisme, barranquisme, ciclisme, jocs, tallers, visites culturals, etc.

El lloc escollit ha estat un terreny anex al Càmping Ribera de Cardós a la mateixa població de Ribera que ha permès acollir a totes les famílies participants. Des de la Vall de Cardós s’han fet  una bona part de les activitats realitzades com la visita a la piscifactoria de Tavascan, la pujada amb btt al Pla de Nègua, la ruta pels ponts medievals, etc.

La proximitat a altres valls de la mateixa zona com la Vall Ferrera o les Valls d’Àneu ha permès a les famílies accedir a altres zones de muntanya com el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, d’alta muntanya com el Sotllo, la Pica d’Estats i el Pic Verdaguer, o rutes amb bicicleta com la pujada al Port de la Bonaigua. Al mateix terreny de l’acampada s’hi han fet jocs, cabanes, banys al riu, tallers, xocolatada, etc.

La diversitat d’activitats ha permès que fos quin fos el nivell de cada persona pugués adaptar-se les vacances a la seva condició, i és aquí un dels punts forts dels campanents d’estiu, facilitar l’accés a activitats de muntanya a qualsevol participant dels campaments.

Aquesta ubicació i la connexió a tot aquest entorn natural ha estat molt ben valorat pels assistents d’aquesta edició així com l’organització i coordinació dels campaments. Bona feina i esperant ja la 57a edició!!

Back To Top
×Close search
Search