skip to Main Content

Campions de la 10a Copa Catalana de Curses Verticals de la FEEC

Campions De La 10a Copa Catalana De Curses Verticals De La FEEC

La FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) amb el seu president Jordi Merino al capdavant va celebrar diumenge passat a Capellades la gala de repartiment de premis de les diferents competicions que organitza.

L’entitat anoienca Club Excursionista UECANOIA va rebre la màxima distinció en la categoria de curses verticals guanyant la 10a edició de la Copa Catalana de Curses Verticals.

La Copa d’enguany constava de 4 proves que  es van celebrar en diferents indrets del territori català i que agrupant els metres de desnivell d eles 4 curses sumaven 4750m, i que els membres de la secció de curses de muntanya van haver de lluitar una a una sumant el màxim número de punts en cada una d’elles. 4 dels seus membres, Pere Marsé, Xavi Patiño, David Patiño i Albert Ferrer van desplaçar-ser fins a Capellades per recollir el guardó.

A més d’aquesta distinció a nivell d’equip per l’entitat anoienca, van haver-hi els premis individuals com per exemple el segon i tercer llocs aconseguits per Xavi Patiño i Pere Marsé respectivament en curses verticals, el segon lloc d’Albert Ferrer en curses de raquetes de neu i la primera posició de David Núñez en categoria màster 50 de curses de muntanya.

Campions de la copa de curses verticals de la FEEC 2019

 

Back To Top
×Close search
Search