skip to Main Content

Cicle BBVA de cinema de muntanya 2017 Festival de Torelló

Cicle BBVA De Cinema De Muntanya 2017 Festival De Torelló

Dijous, Cinema de Muntanya al Teatre Mpal. l’Ateneu de Igualada  amb entrada gratuïta.

El proper dijous dia 3 de maig teniu una cita amb la muntanya a les 21h a l’Ateneu Igualadí (entrada gratuïta, obert als socis del club i també al públic en general). El Club Excursionista UECANOIA conjuntament amb TORELLOMOUNTAINFILM duran a terme la projecció de dues de les pel·lícules premiades a l’últim Festival BBVA de Cinema de Muntanya, el qual es troba entre els més prestigiosos del món en el seu sector. Des del 1983, posa en competició anualment els millors films a nivell mundial sobre la muntanya i la natura, i reuneix a Torelló destacats especialistes del gènere i milers d’espectadors.

Amb l’objectiu d’acostar el Festival a diverses poblacions de Catalunya i fomentar els valors del coneixement i el respecte per la muntanya, la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX organitzen aquest Cicle BBVA de Cinema de Muntanya en col·laboració amb entitats excursionistes de tota Catalunya.

Les dues pel·lícules que es projectaran són les següents:

DHAULAGIRI, ASCENSO A LA MONTAÑA BLANCA
Cristián Harbaruk i Guillermo Glass. Argentina. 2017. 70′
Premi BBVA al millor film de Muntanya 2017

[fusion_vimeo id=”https://vimeo.com/199025779″ alignment=”center” width=”” height=”” autoplay=”false” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=””][/fusion_vimeo]

El 2008 una expedició argentina, formada per quatre membres – Guillermo, Christian, Sebastián i Darío –  intenta l’ascensió del Dhaulagiri i filmar-hi un documental. Un d’ells, Darío, mor en l’intent. Retornats a casa, les imatges es queden sense editar. El 2016 Guillermo comença a documentar un segon viatge per respondre les preguntes sense resposta que encara el turmenten des de l’incident.

 

THE EYES OF GOD
Olaf Obsommer. Alemanya. 2016. 31′
Premi CERVESA DEL MONTSENY al millor film +Xtrem

The Eyes of God és el nom que reben unes profundes gorges situades al riu Saryjaz, que travessa una zona deshabitada entre el Kirguizistan i la Xina. Un potent equip internacional de caiaquistes extrems en fa el descens durant 10 dies. Una aventura al límit del possible en caiac i que no permet cap marge d’error

Back To Top
×Close search
Search