skip to Main Content

La UECANOIA al Circuit Català de Marxa Nòrdica

La UECANOIA Al Circuit Català De Marxa Nòrdica

Diumenge passat integrants de la secció de marxa nòrdica del Club Excursionista UECANOIA van participar a la desena prova del Circuit Català de Marxa Nòrdica organitzat per la FEEC. 

Aquesta prova es va dur a terme a Taradell (Osona) i constà d’un circuit de 14km i 200m de desnivell positiu. Les dues integrants de l’equip de competició del club anoienc, la Gemma i la Yolanda, van prendre la sortida a les 8:30h del matí i van creuar la línia d’arribada en primera i segona posició respectivament.

Elles dues, conjuntament amb la resta d’integrants de la secció, van iniciar-se a la marxa nòrdica i mica en mica van anar creixent en aquesta pràctica fins el punt de federar-se i poder competir oficialment per la UECANOIA.

El grup d’Igualada està dirigit pel Josep Antoni Ropero (llicenciat en Educació Física i instructor de marxa nòrdica INWA), segueix creixent dia a dia i gaudeix ara ja d’un bon número d’integrants de diverses edats.

L’equip competitiu de la secció segueix el calendari oficial de la FEEC, i la propera parada serà a La Selva el 26 de juny.

Back To Top
×Close search
Search