skip to Main Content

Doblet taronja a la I Vertical de Montserrat i medalla de xocolata a la Talaia

Doblet Taronja A La I Vertical De Montserrat I Medalla De Xocolata A La Talaia

Dissabte 14 d’abril va tindre lloc La I Cursa Vertical de Montserrat. Es tracta d’una cursa vertical que transcorre per les escales de servei que hi ha als dos funiculars de Montserrat.

Amb format de sortida de contrarellotge, els corredors havien de pujar per les escales de servei que hi ha al costat dels dos funiculars de Montserrat, des de l’estació inferior del funicular de la Santa Cova fins l’estació superior del funicular de Sant Joan.

En quant a nombre d’esglaons, és la primera cursa vertical d’escales d’Espanya i es situa entre les més dures del circuit mundial amb 2.184 esglaons en 1km.

El millors temps a la cursa a la categoria ELIT van ser en masculí Joan Freixa amb 11’37” i a l’apartat femení l’Alba Xandria amb 14’50”

Els participats de la UEC Anoia ho van fer a la categoria OPEN, en categoria masculí l’Emili Soler amb un temps de 16:48 va fer 24e de la general, en David Nuñez amb un temps de 17:01 va fer el 27e de la general. A la categoria femenina la Rosa Maria Nieto va ser la guanyadora amb un temps de 17’01”, seguida de Laura Baleta per tan sols 1”, completa el podi Marta Segura amb un temps de 18’06”.

Cal destacar l’excel·lent organització per part del Bombers amb causa una cursa totalment solidaria.

El diumenge 15 va tindre lloc la Talaia de Vilanova i la Geltrú, una clàssica al calendari de les curses Trail. La cursa va estar marcada per la forta calor que va fer i el gran ritme que es va portar des de l’inici d’aquesta. El primer Uec en completar els 13Km amb 350m de desnivell positiu va estar en Jose A. González que va quedar-se fora del podi per tan sols 12” i va haver-se de conformar amb la 4 posició de la general i 1r de la categoria Sènior amb un temps de 56’33”, seguit pel seu company d’entrenaments i equip en David Borràs, 5e de la general i 2on de la categoria Sènior, amb un temps de 58’40”. Amb aquets resultats els nostres encara segueixen lluitant per la classificació de la Lliga de curses de muntanya del Gran Penedès.

Back To Top
×Close search
Search