skip to Main Content

El Club Excta. UECANOIA campió a 3 de les curses virtuals de l’Anoia

El Club Excta. UECANOIA Campió A 3 De Les Curses Virtuals De L’Anoia

Aquest any les curses estan agafant un altre aire amb els confinaments i les mesures dictades pel govern de la Generalitat. 3 de la típiques de la comarca han passat de la modalitat presencial a la virtual, i en les 3 els membres de la secció de curses de muntanya de la UECANOIA han aconseguit les primeres posicions:

La primera de les 3 en tancar les seves dates de participació va ser la “Hivernal Panna el Bandoler” de Sant Martí de Tous amb un recorregut de trail i un de Btt. Al de trail d’11,33km i 350m de desnivell positiu, la primera posició absoluta masculina se l’enduia Marc Oller. Per la femenina Georgina Gabarró quedava segona seguida per les també membres del club Sílvia Roca 4a i Sílvia Biosca 5a.

A Vilanova del Camí es va celebrar la “Pujada als dipòsits” (que amb la versió virtual s’anomenà “El Sant Dipòsit“) amb dues distàncies, aconseguint un podi taronja a la llarga de 4.81km amb la primera posició de Joan Rosich, Albert Ferrer 3r i Marcel Reymundi 4rt. En categoria femenina la Marta Segura s’enduia la primera posició. Pel què fa a la curta de 2,38km David Patiño quedava primer seguit d’en José Angel 3r.

La darrera en finalitzar les dates de celebració ha estat la “Cursa de l’Esquiador“, ubicada enguany a Castellolí i que ha presentat 2 circuits de trail i  2 de BTT. Al circuit de trail curt de 10,2 km s’ha imposat Marc Oller en categoria masculina i Georgina Gabarró en la femenina, seguida per Sílvia Roca en 4a posició. Al circuit llarg de 16,9km la vencedora en categoria femenina ha estat Georgina Gabarró.

Evidenment no és el mateix, però les ganes de competir i fer córrer el crono hi són. Mentre esperem temps millors, les curses virtuals són una opció prou bona per esprémer als/les corredors/es.

Back To Top
×Close search
Search