skip to Main Content

El curset d’esquí alpí 2021 torna a ser un èxit

El Curset D’esquí Alpí 2021 Torna A Ser Un èxit

Aquest any i després de la forçada anul·lació del de l’any passat amb motiu de la Covid, hem tornat a reprendre el curset d’esquí que aquest any arribava a la 39a edició, amb un èxit notable malgrat els protocols que vàrem haver de seguir i que ens va marcar el Ministeri de Salut Andorrà. Val a dir que el Refugi AINA de Canillo on estem allotjats cada any, va estar especialment adaptat a aquests protocols així com l’espai de pícnic de Soldeu-Grandvalira, on dinem a pistes cada any, del qual en vàrem tenir l’ús en exclusivitat pel nostre curset cada dia. Com sempre, el curset està obert a nens i nenes a partir de 7 anys. La quarantena de cursetistes i els dotze monitors que el club hi va desplaçar van gaudir d’allò més practicant l’esquí en el domini de GRANVALIRA que amb els seus 212 km. de pistes esdevé el domini esquiable més gran del Pirineu. Els cursetistes es van repartir en cinc grups repartits segons el seu nivell d’esquí. En cada grup hi anaven dos monitors; l’un davant i l’altre al darrere tancant el grup. El grup dels debutants a més tenia el suport de dues hores diàries amb un monitor professional de Grandvalira. En acabar el curset vàrem fer la tradicional cursa cronometrada en una pista tancada especialment per aquesta competició. El cronometratge electrònic, portat per membres de l’estació i l’ambient de cursa que varen viure tots els cursetistes va estar acompanyat per un dia amb unes condicions meteorològiques i de neu molt bones. L’estança a la casa quan arrivabem de pistes va ser immillorable… les dutxes en arribar… el berenar, l’estona de jocs de taula, cinema, ping-pong, etc. proporcionaven als nens i nenes diferents opcions de lleure fins a l’hora de sopar. El descans, més que merescut després d’estar tot el dia esquiat a pistes, ocupa 10 hores diàries… absolutament necessari per tornar a pistes l’endemà amb el cos ben descansat.

Procurem tenir un tracte molt personalitzat amb tots els pares que ens porten els seus fill/es al curset, és per això que els hi anàvem penjant, en temps gairebé immediat, les fotografies i filmacions que anàvem fent dels seus fills, tant a la casa com durant la seva estada a pistes.

Les felicitacions i agraïments que hem rebut dels pares un cop acabat el curset ens esperonen a seguir treballant en aquesta bonica tasca. Cal tenir present que en el curset 2022 arribarem a l’edició núm. 40. Tot un rècord oi?

Back To Top
×Close search
Search