skip to Main Content

Escola esportiva de trail running i orientació per nens i adults

Escola Esportiva De Trail Running I Orientació Per Nens I Adults

Amb l’arribada de l’estiu arriba una molt bona notícia per la nostra entitat i és que ja podem dir que tenim ESCOLA ESPORTIVA DE TRAIL I ORIENTACIÓ gràcies al conveni de col·laboració signat amb l’Escola Esportiva del CERRR Igualada. L’escola del CERRR Igualada duu des del 2008 ensenyant a nenes i nens a com gaudir corrent per la muntanya, ja sigui practicant el que coneixem per trailrunning (skyrunning si parlem d’alta muntanya) o bé fent curses d’orientació (orientació, btt-o, rogaining, etc).

A més, amb la intenció de facilitar la pràctica d’aquest esport als més petits i per fer més amena l’espera, existeix també l’Escola de Trail running per adults amb uns horaris coincidents amb el dels menuts de la família (les dues escoles comencen i acaben a la mateixa hora). Hi ha la possibilitat també d’escollir un segon horari pels adults de manera que ja no hi ha “excuses” per no dedicar un mínim d’una hora i mitja a la setmana a un entrenament de qualitat.

Els entrenaments estan dirigits per instructors de la pròpia escola amb la direcció tècnica coordinada entre membres de la l’Escola Esportiva i de la UECANOIA.

Així mateix, els inscrits a l’Escola Esportiva gaudiran d’alguns dels avantatges dels socis de la UECANOIA en el cas dels menors de 18 anys com és per exemple lassegurança d’accidents, o del tot en cas de fer-se soci al 100% o de ser major d’edat (assegurança + descomptes en curses, en lloguer de material + possibilitat de participació en les activitats, etc). Recordar també que la nostra entitat pot cursar les llicències federatives de muntanya FEEC i les de ciclisme FCC.

Fem futurs muntanyencs ensenyant a estimar la muntanya 😉

Back To Top
×Close search
Search