skip to Main Content

Georgina Gabarró de la UECANOIA guanyadora a la “Cames de Ferro”

Georgina Gabarró De La UECANOIA Guanyadora A La “Cames De Ferro”

Aquest passat diumenge a Sant Esteve d’en Bas va dur-se a terme la tercera prova de la Copa Catalana de Curses de Muntanya, la 6a edició de la Cames de Ferro. Enguany, i a causa de la situació sanitària actual, es va anul·lar la prova de la Marató però es van mantenir les altres 3 distàncies.

La prova puntuable per la Copa de la FEEC era per la distància de 23 km i 1500m de desnivell positiu, amb sortida a Sant Esteve d’en Bas i amb pujada al Puigsacalm.

Aquest any els primers 6 classificats en categoria masculina ha destrossat l’anterior récord de la prova, i en categoria femenina la primer classificada, la Georgina Gabarró, també. Pere Rullan (seleccionador català de curses de muntanya) i Georgina Gabarró de la UECANOIA han estat els vencedors d’aquesta edició després de mantenir durant tota la cursa una distància considerable respecte als altres corredors i corredores. La Georgina ha creuat la meta amb 2:54 rebaixant l’anterior récord que estava amb 3:02.

Dins del TOP5 en categoria masculina trobem al també corredor de la UECANOIA Marc  Ollé amb 2:26, a 7 minuts de Pere Rullan, també per sota del record de la prova en categoria masculina (2:27).

Una autèntica animalada el que estem vivint aquest any a les competicions oficials de la FEEC gràcies a l’altíssim nivell que hi estem veient.

Per altra banda, 3 corredors més del club anoienc van desplaçar-se fins a Bagà per disputar la pujada a Coll de Pal i la Bagà-Puigllançada. A la clàssica Bagà-Coll de Pal, Joan Rosich va creuar la meta en segona posició absoluta amb un temps de 1:36,  i a la Milla vertical Bagà-Puigllançada, David Patiño i Pere Marsé entraven en 9a i 10a posició absoluta.

Back To Top
×Close search
Search