skip to Main Content

La Georgina Gabarró a la Selecció Catalana de Curses de Muntanya

La Georgina Gabarró A La Selecció Catalana De Curses De Muntanya

Aquest passat cap de setmana a Cambil (Jaén) es va disputar la Mágina Trail, un doble Campionat d’Espanya individual i per seleccions de curses verticals per un costat i de curses de trail en línia per l’altra.

En aquest campionat hi van participar diverses seleccions de comunitats autònomes i Catalunya no va ser menys, amb una selecció amb noms com Jan Margarit o Pere Rullan.

Gràcies als bons resultats aconseguits a les darreres curses per Georgina Gabarró, van posar a l’atleta del club anoienc UECANOIA a la llista de noms ideals per defensar els colors de la selecció catalana.

Dissabte dia 1 va tenir lloc la cursa vertical de 2,7km i 1000m de desnivell positiu on es va coronar el Pico Aznaitín. Georgina Gabarró va entrar en 7a posició absoluta, essent la primera noia de la selecció catalana en creuar la línia d’arribada. A nivell d’equips, la selecció catalana femenina va aconseguir la  2 posició general  d’equips i la primera posició en categoria masculina.

la Georgina Gabarró a la selecció catalana de curses de muntanya

Diumenge al matí, i sense temps per haver descansat, s’iniciava la cursa en línia de 28km i 2250m positius. Aquí el combinat català femení va aconseguir la tercera posició i el masculí la segona. En el cas de la nostra corredora, la Georgina, va finalitzar en 25a posició després de patir una indisposició al quilòmetre 16 ocasionada per la forta calor que va caracteritzar la jornada. Tot i amb això va aconseguir refer-se, recuperar posicions i finalitzar la cursa

Back To Top
×Close search
Search