skip to Main Content

La Ribalera es tenyeix del taronja de la UECANOIA

La Ribalera Es Tenyeix Del Taronja De La UECANOIA

La Ribalera neix a Tírvia, i transcorre per camins de muntanya, corriols i pistes forestals dels termes municipals de Tírvia, Burg, Farrera i Os de Civís. La Marató per Alta Muntanya la Ribalera, amb de 42.2km i uns 3090m de desnivell positiu acumulat, ascendeix als cim del Farro (1653m), del Màniga (2515m), del Covil (2588m) i del Salòria (2789m). La Mitja Marató, de 22,7km i 1533m de desnivell positiu, coincideix 100% en el recorregut de la cursa llarga fins a coll de Màniga, on es desvia cap a la Font Negra i ressegueix altre cop el retorn cap a Tírvia pel mateix traçat que la Marató.
La única participant del club anoienc en modalitat de la marató, Georgina Gabarró, va creuar la meta en 3a absoluta i 3a sènior. En la mitja marató Albert Ferrer va arribar essent  2n absolut i 2n veterà, Pepita Carner 6ª absoluta i 2ª master 50 i Josep Sánchez 26è absolut 4t master 50.

Un cursa molt recomanable pels amants del trailrunning en un entorn excepcional ja que bona part de les dues distàncies transcorre pel Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Back To Top
×Close search
Search