skip to Main Content

La secció de curses de muntanya “assalta” la Cara Amon

La Secció De Curses De Muntanya “assalta” La Cara Amon

Ara que sembla que es comença a normalitzar l’organització i participació a les curses de muntanya, es segueixen amb les competicions oficials de curses de muntanya.

Aquest passat cap de setmana va ser el torn de la segona prova de la Copa Catalana de Curses Verticals de la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya), la 12a edició de la Cara Amon de Barruera (Vall de Boí), una cursa típicament alpina amb 4,7km i més de 1380m de desnivell positiu, que aquest any ha tingut gairebé 300 inscrits.

La cursa s’inicia a la població de Barruera , a gairebé 1100m d’alçada i acaba al cim de Roies del Cardet  de 2450m. Revisant el recorregut en un mapa, ja s’aprecia per les corbes de nivell que no para d’enfilar-se; una vertical de les bones.

Els i les membres de la secció de curses de muntanya del Club Excursionista UECANOIA, que cada vegada en són més adeptes a aquest tipus de curses tant explosives, van oferir la seva millor cara amb la segona posició de la Georgina Gabarró (membre també de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya) i la novena de Marc Ollé que just feia una setmana havia participal a la Ultra Trail de Colserola, arribant a 5′ del guanyador, l’actual seleccionador català de curses de muntanya Pere Rullan que va arriba al cim amb 51:47.

Per ordre d’arribada els components de l’equip anoienc van ser Albert Ferrer, David Patiño, Pere Marsé, Xavier Patiño, Emili Soler (2n dels màster 60) i Francesc Llobet.

Amb aquests resultats la Georgina Gabarró es situa en primera posició de l’actual Copa Catalana de Curses Verticals de la FEEC

Back To Top
×Close search
Search