skip to Main Content

La UECANOIA a la cursa vertical Vertikalm

La UECANOIA A La Cursa Vertical Vertikalm

Diumenge 20 d’octubre es va disputar a Sant Privat a 525m s.n.m. (La Vall d’en bas) la cursa Vertikalm inclosa dins de la Copa Catalana de Curses Verticals de la FEEC. 4 corredors de la secció de curses de muntanya del Club Exc. UECANOIA hi van prendre part tot i el mal temps que va acompanyar tot el cap de setmana.
Els primers 1.000mts de recorregut discorren per pista, corriols i altre cop pista, resseguint el curs del riu Gurn fins el Pla d’en Xurri, des de on s’inicia el trajecte més costerut per el tradicional Camí dels Matxos. Aquest s’enfila enmig de roures, faigs i boixos, per retallar camí i guanyar alçada fins arribar a la pista que porta a Santa Magdalena (1.100mts). A partir de la pista s’agafa la canal del Grau de les Eugues fins el mateix cim del Puigsacalm (1.514mts).
David Patiño va creuar la línia d’arribada en 23a posició, Xavi Patiño en 28a (3r veterà), en Pere Marsé 34è i Emili Soler 51è.
Aquestes classificacions van donar un bon grapat de punts al club anoienc que ara està a l’espera de les classificacions finals de la Copa.

Back To Top
×Close search
Search