skip to Main Content

La UECANOIA a la primera prova de la Copa Catalana de Curses Verticals

La UECANOIA A La Primera Prova De La Copa Catalana De Curses Verticals

Dissabte dia 10 es va celebrar a La Nou de Berguedà la vuitena edició de la Cursa Vertical Sobrepuny, inclosa aquest any a la “Copa Catalana de Curses Verticals” de la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya).

Aquesta cursa s’inicia al poble de La Nou de Berguedà i finalitza al cim del Sobrepuny després de 3,53km i 775m de desnivell positiu, un dels miradors més espectaculars de la comarca del Berguedà.

La victòria i récord de la prova va ser per Jan Margarit que va aturar el crono amb 29:56, i Anna Guirado amb 38:12 en categoria femenina.

Fins a 9 membres de la secció de curses de muntanya del nostre club s’hi van desplaçar.

El primer classificat del club va ser Marc Ollé amb 34 minuts i entrant en 17a posició general i primera participació en una prova d’aquest tipus (curses verticals) seguit per Lluc Torné amb 38 minuts. Per ordre d’arribada els altres membres del club anoienc van ser Georgina Gabarró (5 classificada en categoria femenina i també primera participació en KV), David Patiño, Pere Marsé, Xavier Patiño, Francesc Llobet, David Núñez i Emili Soler (1r classificat en categoria Master 60).

Cal destacar de nou el gran nivell  dels atletes a la les curses federades d’enguany, fet que ens fa entreveure que serà un any molt disputat i amb moltes sorpreses.

Back To Top
×Close search
Search