skip to Main Content

La UECANOIA a l’Olla de Núria 2021

La UECANOIA A L’Olla De Núria 2021

Una de les travesses clàssiques del muntanyisme català, l’Olla de Núria que enllaça tots els cims que rodegen el Santuari de Núria, es va convertir en una cursa de muntanya l’any 2007 i per ella hi han passat grans noms de l’Skyrunning com Kilian Jornet, Pere Aurell, Agustí Roc, Ricardo Mejía, Mónica Ardid o Teresa Forn entre d’altres.

Aquest passat cap de setmana va tornar a omplir les muntanyes de Ribes de grans esportistes del país i de tot Europa ja que enguany estava inclosa per una banda de les Golden Trail Series de Salomon i per l’altra el Campionat de Catalunya de curses verticals i de curses de muntanya de la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya).

A la primera de les proves, la cursa vertical que es va disputar dissabte a la tarda, van prendre la sortida 4 corredors de la UECANOIA. Marc Ollé va aconseguir una meritòria 10a posició arribant al cim del Puigmal amb 50 minuts. Darrera seu Georgina Gabarró amb 57′ i aconseguint la quarta posició, Pere Marsé amb 1 hora i Emili Soler arribant amb 1:08  essent el primer Màster 60 de la cursa.

Diumenge va tenir lloc la cursa de muntanya de 21,5km i 1940m de desnivell positiu acumulats i que inicia amb l’ascenció de nou del Puigmal, Pic Segre, Finestrelles, Eina, Noufonts, Noucreus, Puig de Font Negre i Pic de l’Àliga. El Marc Ollé va finalitzar la cursa aturant el crono amb 2:39 i per la seva banda, Georgina Gabarró creuava la meta en segona posició del Campionat de Catalunya amb un temps de 3:02.

Pel què fa a l’Olla Júnior, dos membres de l’Escola Esportiva de l’entitat anoienca van prendre sortida, en Lluc Torné que va arribar en 12a posició i Nil  Alonso 18è.

Back To Top
×Close search
Search