skip to Main Content

La UECANOIA Popular a la Mitja Barcelona

La UECANOIA Popular A La Mitja Barcelona

Diumenge de la setmana passada una trentena de participants de la UECANOIA Popular es van animar a fer els 21 kms  de la Mitja de Barcelona, aconseguint totes i tots acabar essent finishers de la cursa, Els entrenaments dirigits que han estat fent els darrers mesos, ja pensats per poder acomplir aquest objectiu, han estat la clau per aconseguir-ho.

Destacar les magnifiques marques del David Busquets amb 1 h 18’39’’ i  la d’Ivan Valiente amb 1h20’26’’, i a l’apartat femení les més ràpides de les populars va ser la Laia Foved amb 1h 31’16’’ i la Maribel Grau, amb 1h 46’32’’.

El mateix cap de setmana van tenir lloc un parell d’activitats atlètiques més amb representació del club anoienc. La primera a la Marató de Sevilla amb Toni Gómez amb un registre de 3h10 minuts i Juan Prieto, amb 3h30 minuts. Una gran tasca d’aquests fondistes que porten treballant de valent molts mesos.

Per altra banda en Jordi Moreno va participar al Campionat d’Espanya de duatló de mitja distància aconseguint una tercera posició a la categoria dels 60 als 64 anys.

Back To Top
×Close search
Search