skip to Main Content

Les seccions de btt i trail de la UECANOIA a la Cursa del Panna

Les Seccions De Btt I Trail De La UECANOIA A La Cursa Del Panna

Una de les cites ineludibles pels membres de les seccions de btt i trail és sense dubte la Hivernal Panna el Bandoler i aquesta sisensa edició no va ser menys. Més de quinze participants de l’entitat anoienca entre btt i trail hi van prendre part tot i les condicions meteorològiques mentre es donaven les sortides: vent i pluja.

El circuits, perfectament marcats i traçats per l’organització, van convertir-se gràcies a les pluges nocturnes i del matí, en autèntiques pistes de fang que van endurir, encara més, cada una de les modalitats (btt50km, btt30km, btt10km, trail16km i trail8km). Els membres de la UECANOIA van prendre part en totes les modalitats competitives (la btt10km és familiar) aconseguint els següents podis: Martí Boixadé 3r classificat a btt30, Albert Ferrer 3r classificat a trail16, Georgina Gabarró 1a classificada a trail 16 (i QOM del tram Strava #TerritoriPanna2019) i Josep Maria Calafell 2n classificat a trail 8.
Destacar també la cinquena posició de Bernat Planas a trail 16 i la també cinquena posició de Roger Soler a trail 8.

La cursa va acabar amb el tradicional dinar del bandoler on tots els participants van poder-se reunir i comentar la jornada.

Back To Top
×Close search
Search