skip to Main Content

“L’Esquiador” aquest any és celebra en format virtual a Castellolí

“L’Esquiador” Aquest Any és Celebra En Format Virtual A Castellolí

La Cursa de l’Esquiador celebra enguany la seva 32a edició canviant el seu format habitual per adaptar-se a un format virtual.

Degut a que no estan permès la celebració de competicions esportives, el Club Excursionista UECANOIA com a entitat organitzadora ha decidit no suspendre la cursa i adaptar-la de manera que tothom pugui participar-hi quan vulgui.

S’han creat 3 circuits a Castellolí, 2 de btt i 2 de trail, i s’han compartit els tracks i detalls a través de la pàgina web de la cursa www.cursadelesquiador.cat. Aquests mateixos circuits s’han convertit en trams de l’aplicació Strava on els participants hi veuran els seus temps. Als/les més ràpids/es de cada modalitat entre l’1 de novembre i el 31 de desembre tindran obsequis de les marques col·laboradores.

Així mateix, els qui vagin a Castellolí per fer els circuits i es facin una fotografia amb algun dels cartells de la Cursa que hi ha a Castellolí, i la comparteixin per Facebook o Instagram fent servir el hashtag #Esquiador2020, entraran en el sorteig de dues espatlles ibèriques gentilesa de la Carnisseria Gual d’Igualada

Back To Top
×Close search
Search