skip to Main Content

Marc Ollé de la UECANOIA guanyador de la Ultra “Els Bastions”

Marc Ollé De La UECANOIA Guanyador De La Ultra “Els Bastions”

71km, 4700m de desnivell positiu, el 90% del recorregut a més de 2000m d’alçada. Aquesta és la fitxa resumida de la Ultra Trail de Els Bastions, amb sortida i arribada a Ribes de Freser (Ripollès). Aquesta és la cursa que va guanyar el Marc Ollé amb autoritat el passat cap de setmana,

La cursa, inclosa a la Copa Catalana de curses d’Ultraresistència de la FEEC, té el seu inici a la zona esportiva de Ribes de Freser i ràpidament comença a agafar alçada per arribar a Font Alba, i a partir d’aquí coronar tots els cims de més alçada de l’Olla de Núria i de la Vall de Ribes (Puigmal, Eina, Noufonts, Noucreus i Balandrau)

El Marc va liderar la cursa des del primer minut i ja al Coll de Barraques duia 4 minuts respecte al segon classificat. Des d’aquí s’enfilà ja cap el cim del Puigmal on s’hi van trobar molta boira, temperatures baixes i força vent. Des del Puigmal fins el Pic de l’Aliga (uns 20km) la cursa s’esdevenia en format d’autosuficiciència. A partir del Pic d’Eina el Marc va fer un canvi de ritme (en algun tram a 3:30) i va ser el moment en el que va agafar distància aconseguint els més de 20 minuts respecte el segon classificat de l’arribada.

El Marc va acabar la cursa amb 8 hores i 46 minuts, i tal i com diu ell: “Un somni fet realitat”.

Les claus: una molt bona gestió de la cursa, una gran preparació  i molta “pota”.

Back To Top
×Close search
Search