skip to Main Content

Marc Toda campió del Circuit Evadict Trail Series 2022

Marc Toda Campió Del Circuit Evadict Trail Series 2022

Aquest passat dissabte es va fer l’entrega de premis del Circuit Evadict Trail Series de Naturetime. El lloc va ser al Decathlon de Tarragona, el principal patrocinador del circuit. 

L’Evadict Trail Series és un circuit de 6 curses i amb dues modalitats competitives, la de 21k, amb 1000+ aprox. i la de 10k, amb 600+ aprox. en totes les seves curses. Aquest conjunt de curses de muntanya es fan pels racons i paratges de la Costa Daurada, des de l’interior fins a primera línia de mar.

El Marc Toda, de la UECANOIA hi va participar un any més en la modalitat 10k. En aquesta edició 2022 va poder participar en un total de quatre curses de les sis del circuit, les mínimes per poder puntuar.

La primera que va participar va ser la d’Ermites d’ Ulldemolins aconseguint la primera posició, la segona la Duesaigües Trailnight aconseguint la segona posició, la tercera a Trail Serra de Montsant amb la primera posició i finalment la que tancava el circuit, el Trail Colldejou, amb una quarta posició i primer de categoria sènior.

 Amb la constància i els bons resultats obtinguts en cada una d’elles, finalment es va endur la victòria del circuit de la general i en categoria sènior. En categoria femenina, la victòria va ser per Marta Pérez (a la foto al costat de Marc Toda).

Back To Top
×Close search
Search