skip to Main Content

Neix la UECANOIA Popular, nova secció de running del Club Excta. UECANOIA

Neix La UECANOIA Popular, Nova Secció De Running Del Club Excta. UECANOIA

Aquest cap de setmana s’ha dut a terme l’acte de la signatura de conveni de col·laboració entre el Club Excursionista UECANOIA i el ja existent grup d’entrenament de running que donarà nom a la nova secció del club com a UECANOIA Popular.

Aquesta nova secció incorpora a l’entitat anoienca un equip d’entrenadors amb fort bagatge i reconeguda experiència al món de l’esport com són l’Albert Moreno (duatleta i triatleta professional), Jordi Moreno (duatleta i triatleta), Víctor Montaner (fisioterapeuta i atleta) o Oriol Marimón (triatleta). L’objectiu de la UECANOIA Popular és acostar el món del running i la millora física en general a aquelles persones a qui interessi millorar la seva salut, i així mica en mica anar-se introduint en l’esport. La secció està formada per grups de diferents nivells, on cada esportista aconseguirà gaudir de córrer segons sigui el seu nivell. Els ja més de 100 membres de la UECANOIA Popular gaudiran dels avantatges de ser socis del Club Excursionista UECANOIA com poden ser l’assegurança específica d’accidents (equiparable i inclús millorant algunes prestacions de la contractable amb la FEEC), el descompte amb el lloguer de material de l’entitat i a diferents negocis de la comarca, rebaixes a les curses i activitats que organitza l’entitat o l’ús de les instal·lacions del club.

Pel fet de ser socis podran participar de les activitats organitzades per les diverses seccions com són la de trailrunning (curses de muntanya), BTT, muntanya, orientació, etc. i a l’Escola Esportiva CERRR-UECANOIA.

 

L’acte de signatura ha tingut lloc per una banda amb David Gubern (president del Club Excursionista UECANOIA) i Bernat Planas (tresorer) i per l’altra Albert Moreno, Jordi Moreno, Víctor Montaner i Oriol Marimón.

 

Aquesta incorporacióse suma als convenis que s’han realitzat amb anterioritat amb Bttrus UECANOIA (Secció de BTT) i amb l’Escola Esportiva CERRR-UECANOIA (Escola de Trail i Orientació per infants i adults). El club anoienc, que està a punt de fer 60 anys de la seva fundació, disposa amb aquest acord d’11 seccions actives formades per gairebé 1000 socis que gaudeixen, cadascú a la seva manera, de la muntanya, la natura i l’esport.

Back To Top
×Close search
Search