skip to Main Content

Pedals de Foc en Ebike

  • BTT
Pedals De Foc En Ebike

La secció de btt del Club Excursionista UECANOIA organitza periòdicament unes sortides “destacades” (amb algun al·licient afegit que les diferencia de les sortides setmanals que es van fent durant tot l’any). Aquest 2020 tocava fer una ruta de 3 o 4 dies. Fer la “Pedals de Foc” i acabar-la en 3 dies amb e-bikes, seria un bon repte tenint en compte que són etapes de molt desnivell i que cal administrar molt bé la bateria (i les cames) per no quedar-se sense aquesta energia addicional a les bicicletes convencionals. Per fer-nos una idea els desnivells de les etapes van ser de 1900m 2300m i 1850m positius respectivament.

Tot i les previsions de pluja els membres de la secció Jesús, Ramón, Miquel, Vicenç, Barto, Pol i Sergi van inicar la ruta a la banda sud del túnel de Viella on començava la primera etapa. Camins, senders i corriols combinats amb el paisatge pirinenc van fer unes jornades inoblidables que, per bona fortuna dels 7 ebikers, durant les estones damunt la bicicleta no els va tocar remullar-se pel mal temps.

La ruta es va fer en les següents etapes:
1- Viella – Les Esglésies (Vall Fosca)
2- Les Esglésies – Coll del Triador – Espot (Valls d’Àneu)
3- Espot – Montgarri – Viella

A Viella ja diumenge a la tarda, varen recollir els mallots de finishers després d’entregar a l’organització (Pedales del Mundo) els carnets de ruta degudament segellat pels diferents controls de pas.

La companyia, el bon ambient i l’humor van fer encara més especial aquesta aventura.

Back To Top
×Close search
Search