skip to Main Content

Georgina Gabarró i Joan Rosich pugen als podis de la “Foc de Neu” i la “Vies Verdes” respectivament

Georgina Gabarró I Joan Rosich Pugen Als Podis De La “Foc De Neu” I La “Vies Verdes” Respectivament

Diumenge 17 de febrer els corredors de la UECANOIA van participar en dues competicions ben diferents: La Foc de Neu i la Marató de les Vies Verdes.

La Foc de Neu es tracta d’una cursa de muntanya amb raquetes de neu amb inici al refugi de Fornet (Isil,Valls d’Àneu). Dues eren les modalitats: Copa i Circuit. En la modalitat de Copa van participar l’Albert Ferrer entrant a meta com a 5è absolut i 1r veterà, i en dones la Georgina Gabarró quedant 3a absoluta i 2a sénior. En la modalitat de circuit (caminada popular) hi va participar l’Amàlia Morente. El recorregut d’ambdues modalitats va ser de 10 km amb 500 m de desnivell positiu a través dels camins i corriols nevats espectaculars de la zona nord del Pallars Sobirà.

 

Foc de Neu

Pel que fa a la Marató de les Vies Verdes, cursa linial amb sortida a Llagostera i arribada a Platja d’Aro, s’hi van desplaçar en Joan Rosich, l’Anna Alejandro, el David Nuñez, la Montse Sala , el Josep Sanchez i la Pepita Carner en la modalitat de mitja marató.

En Joan Rosich va entrar en una excepcional segona posició absoluta amb un temps de 1:14, David Nuñez 1:35, Pepita Carner 1:45 (3a categoria), Josep Sanchez 1:45, Ana Alejandro 2:06 i Montse Sala 2:07.

Vies Verdes 2019

Back To Top
×Close search
Search