skip to Main Content

Retorn a les curses de muntanya de la UECANOIA

Retorn A Les Curses De Muntanya De La UECANOIA

Després de l’aturada de les curses de muntanya degut al Covid-19, en que la majoria de curses han estat suspeses,  n’hi ha algunes que adaptant-se s’han pogut celebrar complint les mesures d’higiene, seguretat i distància social establertes per la situació actual.

Una d’elles la XIV CURSA DE MUNTANYA ALTA SEGARRA celebrada aquest passat diumenge 4 d’octubre a la localitat de Sanaüja (Segarra).

La cursa va consisitr en dos recorreguts de 10 i 24km.

A les 9 sortien esglaonadament els de la cursa llarga de 24km i 1024m positius (AS24) i a les 9.30, també esglaonadament, els de la cursa curta de 10,2 km i 406m positius (AS10).

 

Per part del Club Excta. UECANOIA hi van participar 8 corredors (3 a la llarga i 5 a la curta), obtenint excel·lents resultats.

A la AS24 cal destacar el 1er lloc absolut de Marc Ollé, 7è lloc d’Ismael Molina i 30è lloc de Francesc Llobet.

A la AS10 el 2on lloc absolut de Joan Rosich, 6è lloc de David Patiño, el 21è de David Núñez (3r Master), el 24è de Txus Oliva i el 27è lloc de Joan Almirall.

 

Per altra banda, en Miquel Majada va participar a la Ultra Trail de la Covatilla (Castella i Lleó), de 75km i 4135m de desnivell positiu acabant-la amb 12h i 9 minuts.

 

Agraïm als organitzadors d’aquestes curses la tasca realitzada per poder portar-la endavant malgrat les dificultats del moment.

Back To Top
×Close search
Search