skip to Main Content

La secció de muntanya a La Gallina Pelada (2321m)

La Secció De Muntanya A La Gallina Pelada (2321m)

Dissabte 5 els de la secció de muntanya de la UECANOIA van realitzar una nova sortida del calendari del club. Aquesta vegada es tractava d’una ruta circular enllaçant els cims de la Gallina Pelada i la Creu de Ferro, ambdós cims de la comarca del Berguedà. 

Començaren a caminar i al cap de poc arribaren a la font Freda per enfilar-se seguidament fent llaçades fins a les Planelles, on el camí com el seu nom indica, per fi, va planejar una estona i els dugué prop del refugi d’Ensija on, després d’un darrer tram amb un pendent suau, arribaren al cim de la Gallina Pelada. Dalt del cim, a 5º de temperatura, varen gaudir d’unes vistes espectaculars del Pirineu amb les primeres neus de la temporada. 

Desfent un tros de camí i pujant de nou pels rasos d’Ensija arribaren a la Creu de Ferro (que ara és d’acer) on van dinar. 

Un cop fet el segon cim i recuperat forces, baixaren fins el gran pal d’Ensija, el Serrat Voltor, camí del barranc de les Llobateres fins arribar a la carretera, on agafaren el camí de ronda fins arribar al cotxe.

Back To Top
×Close search
Search