skip to Main Content

SECCIÓ DE RUNNING UECANOIA POPULAR

Vols començar a córrer i no vols fer-ho sol? Vols cuidar la teva salut fent exercici físic dirigit i en companyia? Tu ets UECANOIA Popular!

Els principis bàsics d’aquesta secció són:

  • Fer salut
  • Fer grup i amb això no haver d’anar sol (savem que és complicat ja que qualsevol “excusa” ens pot fer perdre realitzar la pauta prevista).
  • Convertir-nos amb una família on tots els integrants son partícips del què s’hi fa, i que a la vegada us sentiu còmodes, feu bones amistats, pugueu sortir junts d’excursió, anar a fer un sopar…
  • I com a darrer, si amb tot això aconseguim que la gent millori i li agradi fer esport i salut en grup, JA ENS DONEM PER SATISFETS!
Sessions d'entrenament de running dirigides per diferents nivells

Informació 2022-2023

Horaris

HIPOPRESSIUS
Dies: Dilluns
Horari: 19:30h – 20:30h
LLoc: Club Excursionista UECANOIA

RUNNING
Dies: Dimarts i dijous
Horari: 19:30h – 20:45h o de 20:45 – 22:00
LLoc: Igualada (es va variant)

IOGA I ESTIRAMENTS
Dies: Divendres
Horari: 19:30h – 20:30h
LLoc: Club Excursionista UECANOIA

Inscripció

Us voleu inscriure a la UECANOIA Popular?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informem:
uecanoia@uecanoia.cat
Tel. 938 032 047

Preus no socis UECANOIA
Cost: 19€/mes

Preus socis UECANOIA
Cost: 15€/mes

D’on venim?

Aquesta forma de fer esport la vam encetar l’abril del 2016. Es va fer una presentació en la que la curiositat per la proposta que es presentava,  va ser alta, i a partir d’aquell moment vam arrancar, inicialment amb 14 / 15 persones les primeres sessions però mica en mica el grup es va anar fent mes nombrós, amb integrants dels diferents pobles que formen la comarca del Anoia.

Què volia transmetre aquesta secció

 • El propòsit es que hi tingués cabuda tothom, independentment del nivell físic que tingués.
 • Van promocionar aquest grup, per la gent que disposen d’un temps lliure i com està de moda s’ha de fer esport. Però que no tenen gaires coneixements de com intentar millorar el seu to físic. Vam pensar principalment, amb aquelles persones que cada dia que surten dediquen un temps determinat a l’activitat física però que es troben estancats tant amb la distància que fan com el temps que hi dediquen.
 • Per això vam voler captar aquestes persones per intentar-los ajudar amb que el seu rendiment millores i a la vegada veiessin altres maneres de fer salut i que l’activitat física els hi aportes un entreteniment.
 • També ens vàrem adreçar a les persones que dubtaven en corre i que solament volien caminar. Aquí mica en mica vam anar introduint amb les caminades uns petits canvis de velocitat caminant igualment, i poc a poc els assistents ja es volien introduir-se en provar amb això de corre.

Per dur a terme aquest projecte, es  van preparar unes trobades, per fer unes pautes i amb diferents grups segons nivells.

 • Vam obrir un grup que era el que ja eren persones que corrien habitualment i realment estaven molt preparats però es trobaven sols i buscaven companys per comparti quilòmetres
 • L’altre grup era mes dirigit a persones que volien fer esport, en aquest cas corre i que no tenien ni companys per fer-ho, ni sabien molt bé com aplicar tècniques per millorar i no patir tant.
 • I finalment un altre grup que la seva intenció era fer salut, caminant.

Amb aquests grups es va començar i l’assistència anava en augment.

Es van proposar 2 horaris per tal d’arribar a mes “populars amants del esport” i així es va començar aquesta cursa de fons.

Llavors vam veure que a banda de corre també hi havia gent que volia fer esport però amb altres activitats,. Es per això que llavors vam obrir grups per tal de poder fer estiraments, abdominals, ioga  hipopressius i tonificació en general, també amb força èxit doncs aquí hi podia acudir el que no corria però també el que ho feia per tal de complementar i donar un complement físic al seu cos.

Amb tot aquest ventall hem arribat a donar servei 4 dies a la setmana amb classes dirigides, amb uns horaris força amplis. Tal vegada com la família esportiva no en té prou, els cap de setmana també ens troben i fem sortides a diferents nivells i distàncies per gaudir de la natura plegats, i actualment també comptem amb un grup amants de la bicicleta que fem sortides tant a la muntanya com a la carretera.

Aquest es l’inici i a la vegada ens porta fins aquí a dia d’avui.

Actualment som mes d’un centenar de persones que ens donen suport en aquest projecte i que disposen de 6 entrenadors que estan al seu servei per ajudar-los en les pautes de dia a dia, en fer alguna preparació específica en algun moment donat.

Back To Top
×Close search
Search