skip to Main Content

Taller de ràpels i reunions 2023

Taller De Ràpels I Reunions 2023

La setmana passada es va dur a terme al nostre club la segona edició del “Taller de Ràpels”. El fet d’iniciar-se, recuperar i millorar tècniques és fonamental per gaudir de la muntanya amb seguretat. Conèixer l’ús i manteniment de materials, les diferències entre ells, com identificar-los, com valorar-ne l’estat, etc, és important si el què volem és tenir clares les idees quan el tinguem al davant.

El taller s’inicià dijous a la mateixa seu del club amb una jornada teòrica per conèixer el material, aprendre a fer els nusos necessaris, a conèixer les diferents reunions que es poden trobar a la muntanya o com muntar-ne amb seguretat.

Dissabte, a les 8 del matí, jornada pràctica a la Tossa de Montbui. Arnesos, cascs, mosquetons, descensors, cintes i cordes van desplegar-se per la zona. 

Els participants del curs atents van rebre les instruccions d’en Jordi i en Robert que, amb la seva experiència en el món de la muntanya, van instruir-los i acompanyar-los als diferents descensos que es van fer. 

Al final una jornada molt ben aprofitada i valorada amb l’objetiu d’aconseguir tornar sempre sencer a casa.

Back To Top
×Close search
Search