skip to Main Content

Trail running nocturn de la UECANOIA a la Cursa Fosca

Trail Running Nocturn De La UECANOIA A La Cursa Fosca

Dissabte passat va tenir lloc la penúltima prova del circuit de curses de muntanya “Gran Penedès” a Torrelles de Foix (Alt Penedès), la Cursa Fosca que, com molt bé indica el seu nom, es corre gairebé en la seva totalitat de nit.

La prova consta de dues modalitats, la curta de 15km i 375m de desnivell positiu que és utilitzada també per realitzar-hi la caminada popular que transcorre principalment entre les vinyes, i la llarga de 24km i 760m positius que s’enfila fins el Puig de les Torres (750m s.n.m.) i el Santuari de Foix (645m s.n.m.)

Els corredors van haver de córrer vencent el fort vent i fred que els va acompanyar durant tota la jornada que, sumant el fet que fos de nit, va fer més èpica aquesta cursa que de fer-se de dia hagués estat bastant diferent.

Sis membres de la secció de curses de muntanya de la UECANOIA hi van prendre part: A la curta David Gubern i Judith Tort (1a sènior), i a la llarga Joan Rosich, Ismael Molina, Bernat Planas (1er màster) i Marta Segura (2a fèmina absoluta).

La darrera prova d’aquest circuit de curses de muntanya tindrà lloc el proper 1 de desembre a Vilafranca a la Pujada a Santa Pau.

Back To Top
×Close search
Search