skip to Main Content

UECANOIA A L’ESPECTACULAR CURSA DEL PANNA DE TOUS

UECANOIA A L’ESPECTACULAR CURSA DEL PANNA DE TOUS

Aquest passat dia 4 de novembre s’ha celebrat a la localitat de Tous, la ja consolidada  cursa del PANNA- el bandoler, que aquesta any ha agrupat a 737 participants  entre les modalitats de BTT i TRAIL.

Els recorreguts TRAIL d’aquesta edició eren tan completament nous i espectaculars que segur que no van deixar indiferent a ningú per la gran bellesa  del paisatge i l’exigència del recorregut.

Per part del Club Excta. UECANOIA, diversos corredors i corredores del nostre Club van prendre sortida a les dues curses TRAIL, tant a la de 16 km com a la de 10 km.

En l’apartat masculí i en la cursa de 10 km, cal destacar la brillant victòria de David Borras, el 4rt lloc de Josep Ma Calafell i el 17é lloc de roger Soler. En dones, cal destacar la 8a posició de Pili Rios i la 12a de Anna Alejandro.

En la cursa llarga de 16 km, Albert Ferrer entrava en 3a posició absoluta, en 15é lloc David Patiño, en 30è lloc David Núñez i en 50è lloc Txus Oliva. En dones cal destacar la primera posició de Lola Brusau i el 4rt lloc de Pepita Carner.

Cal recordar que aquesta cursa és solidària i col·labora amb l’Associació Espanyola del Síndrome Wolf-Hischhorn (AESWH).

Back To Top
×Close search
Search