Propietat:

En compliment del que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), posem en el seu coneixement que el titular del domini https://www.uecanoia.cat és CLUB EXCURSIONISTA UECANOIA (NIF B-G59845057), amb domicili a Sant Magí, 28 08700 Igualada (Barcelona).

Condicions d’ús:

CLUB EXCURSIONISTA UECANOIAno assumeix cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il · lícit de la informació apareguda a la presenta pàgina web. Tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d’Internet.

El website de CLUB EXCURSIONISTA UECANOIA pot contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que CLUB EXCURSIONISTA UECANOIA no pot controlar. Pel que CLUB EXCURSIONISTA UECANOIA no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de CLUB EXCURSIONISTA UECANOIA o de les empreses col·laboradores. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el seu consentiment exprés.

Protecció de dades:

En els supòsits en què per accedir a alguna de les pàgines o serveis de CLUB EXCURSIONISTA UECANOIA sigui necessària la recollida de dades de caràcter personal, s’informa que aquestes podran ser incorporades a un fitxer informatitzat propietat d’aquesta companyia i seran tractades de conformitat amb el que estableix la normativa vigent relativa a la protecció de dades de caràcter personal.

El client consent a CLUB EXCURSIONISTA UECANOIA expressament, pel lliurament dels mateixos, que els incorpori a un fitxer informatitzat de la seva propietat amb la finalitat de gestionar la relació de clients, i la millor prestació del servei.

En cap cas aquestes dades seran objecte de tractament o de cessió a tercers, si no és amb el consentiment inequívoc de l’afectat, o en els supòsits previstos en la reglamentació actual de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

L’afectat podrà, en qualsevol moment, exercitar els drets d’accés a aquestes dades, rectificació, cancel·lació i oposició a uecanoia@uecanoia.cat o a Carrer Sant Magí, 28 08700 Igualada.

Molt més que un club excursionista