skip to Main Content

CURSET D’ESQUÍ ALPÍ

Pensat per ensenyar a esquiar o millorar el nivell d’esquí als nens i joves a partir de 7 anys que s’hi inscriuen.

Es fan 5 grups diferents, amb dos monitors en cada un d’ells, repartits segons el nivell d’esquí de cada cursetista. Les classes es duen a terme en sessions de matí i tarda a les pistes del domini esquiable de GRANDVALIRA (Andorra). Cal indicar que és necessari ser soci del club per participar en el curset.

L’allotjament el tenim reservat com cada any al refugi Aina de Canillo. És un equipament que s’ajusta perfectament a les nostres necessitats i on ens hi sentim com a casa perquè ja fa 38 anys que hi anem. Les classes d’esquí van a càrrec dels nostres monitors i també de monitors de GRANDVALIRA. La sortida es fa sempre el dia 26 de desembre a les 5 de la tarda de l’estació d’autobusos d’Igualada i la tornada el dia 31 a les 19’30 h. en el mateix indret.

El preu és força ajustat perquè els 12 monitors del nostre club que hi treballen ho fan de manera altruista i inclou les classes d’esquí, els transports fins a Andorra i els de cada dia per pujar i baixar de Canillo fins al telecabina de Soldeu, el forfait pels cinc dies, la pensió completa al refugi, la cursa cronometrada, etc. En acabar les classes d’esquí, després de la sessió de dutxa, elsnens i joves participants poden optar pel cinema, jocs de taula diversos, tenis de taula, lectura… També fem alguna visita al poble de Canillo i al seu Palau de Gel. Tots els participants tenen reservat el guarda esquís al Pla dels Espiolets (Soldeu) de manera que només els han de portar el primer dia i l’últim. La resta queden guardats a l’estació. El dinar també el fem a les pistes amb picnic. Els remuntaments per accedir al domini de GRANDVALIRA els fem des del telecabina de Soldeu.

Les places són limitades. Els participants en el curset de l’any anterior, tenen la plaça reservada (fins al 30 de novembre) El període d’inscripció per a nous participants sol anar del 15 de novembre al 13 de desembre, ambdós inclosos. Les places disponibles s’adjudiquen per ordre d’inscripció. L’ambient que s’hi respira és molt agradable i els nens i nenes que s’hi inscriuen en treuen molt profit. Si en voleu més informació o contactar amb els directors del curset sol·liciteu-ho a la secretaria del club.

Back To Top
×Close search
Search