skip to Main Content

 SECCIÓ DE MUNTANYA

La secció de Muntanya prepara sortides que a vegades tenen caràcter de cap de setmana amb pernoctació inclosa, ja sia amb refugi o amb tenda. En altres ocasions, la sortida es redueix a un sol dia. Els desnivells a superar són més forts que els de la secció de Matinals però no tant com els de la secció d’Alta Muntanya. El terreny d’acció de les ascensions d’aquesta secció s’emmarca entre els 1000 mts. i els 2.500 mts. aproximadament. Sovint als membres d’aquesta secció preparen travesses que, si bé no comporten grans ascensions, sí que tenen una certa duresa, tant per l’horari com pels desnivells acumulats que se superen.

SECCIÓ D’ALTA MUNTANYA

Les activitats d’alta muntanya es desenvolupen en un terreny muntanyenc, relativament elevat però d’altitud no específica que té condicions geogràfiques particulars de neu, gel, clima, radiació ultraviolada, etc., i en què existeixen riscos associats per a les persones si s’hi exposen.

SECCIÓ D’ESCALADA – ALPINISME

Aquesta secció té com a principal camp d’acció l’escalada esportiva en roca, i és en aquest camp on s’organitzen més sortides. Sovint però, també els seus components practiquen l’escalada en gel. Periòdicament organitzen cursets d’aprenentatge i perfeccionament. També forma part de les seves activitats l’obertura de noves vies i el reequipament d’altres.

Back To Top
×Close search
Search