Muntanya

Baixa, mitja i alta muntanya

QUÈ FEM I COM ENS ORGANITZEM?

La nostra missió no és d’altra que gaudir de la muntanya amb la màxima seguretat possible i amb bona companyia. Tenim un calendari anual d’activitat que anem seguint (sempre que les condicions climatològiques ens ho permeten) i que fem entre tots. Fem tant sortides d’alta, mitja com baixa muntanya, i és que per gaudir-ne no sempre cal fer “grans” gestes.

A més, per garantir la seguretat i practicar l’ús de material, sovint realitzem tallers pels socis i sòcies. D’aquesta manera tots plegats ens anem nodrint del coneixement comú i ens permet afrontar qualsevol situació a la muntanya.

"Qui ha escoltat alguna vegada la veu de les muntanyes, ja mai la podrà oblidar"

Proverbi tibetà

COM FUNCIONEM?

Seguim el calendari anual de sortides que fem conjuntament. A més, si algú vol realitzar-ne alguna d’addicional ho compartim pel grup i la publiquem en aquesta web. Les activitats són obertes a tots els socis i sòcies de l’entitat, i algunes d’elles també a no socis. Pregunteu sense por i us n’informarem 😉

Responsable de la secció
Jordi Gonzàlez
Per més informació disposeu del telèfon del club o podeu venir a veure’ns a la nostra seu i us posem al dia del nostre funcionament, sortides, etc.
Apassionats per la muntanya