skip to Main Content

 SECCIÓ DE CURSES DE MUNTANYA

Ja és una realitat al nostre club la Secció de Curses de Muntanya. Com totes les altres 17 seccions del nostre club, al darrera d’aquesta hi ha la il·lusió i l’esforç dels seus promotors que, si hem de copsar per l’empenta i les ganes de treballar amb la que han proposat el projecte a la Junta Directi
va, li augurem un futur prometedor.

El Cap d’aquesta nova secció és el nostre consoci Albert Ferrer, vencedor de l’últim Campionat de Catalunya de curses de muntanya i ben conegut entre tots nosaltres pel seu important palmarès esportiu. Dins de les competicions properes al nostre club el recordareu perquè ha estat el guanyador de la modalitat de Cros de la Cursa de l’Esquiador en les últimes 7 edicions. Té el suport en aquesta tasca el nostre company David Gubern (president actual de l’entitat i practicant de diverses disciplines esportives) que com l’Albert, participa també en curses de muntanya d’arreu de Catalunya.

Principalment, la secció té com objectiu donar a conèixer aquesta modalitat mitjançant sessions teòriques, xerrades, activitats i sortides tant a curses de nivell popular com a nivell competitiu. És una bona oportunitat per a tots aquells que tinguin ganes d’iniciar-se en aquest esport i de compartir amb més gent l’experiència de participar en curses d’aquest tipus en el nostre entorn.

Back To Top
×Close search
Search