skip to Main Content

L’ESQUIADOR VIRTUAL 2020

De l’1 de novembre al 17 de gener de 2021

Cursa de muntanya, cursa de btt i caminada popular que cada any es disputa en una població diferent de la comarca de l’Anoia.
Aquest 2020 a Castellolí!!!

Aquest any hem d’adaptar-nos i tot i que nosaltres voldríem mantenir la cursa tal i com ens agrada veiem que ara com ara és impossible. Però no ens volem perdre aquesta edició, fer-vos gaudir d’un indret de la nostra comarca i per això hem decidit fer-lo online, o sigui, un #EsquiadorVirtual.

Hem fet diversos circuits a Castellolí per tal que els feu tantes vegades com vulgueu entre el dia 1 de novembre i el 31 de desembre d’aquest any.
Els circuits els hem convertit en trams d’Strava i, com no podia ser d’una altra manera, als/les més ràpid@s tindran obsequis dels nostres patrocinadors 😍

Samarretes i maillots #Esquiador2020

Ja podeu reservar les vostres equipacions de l’#EsquiadorVirtual a la web

https://tuga-shop.com/uec/

La comanda d’equipacions estarà oberta fins el dia 17 de gener de 2021. Un cop tancada es procedirà a la seva fabriació. Les podreu recollir a les instal·lacions del nostres club, al carrer Sant Magí, 28.

Segueix-nos a les xarxes i coneix tota la informació sobre la cursa:

Sabeu d’on ve aquesta cursa?

El 1989 es van programar un seguit d’activitats per tal de commemorar el 25è aniversari de l’Entitat.
Una d’elles fou la Cursa de l’Esquiador, proposada per qui en seria el Director i l’ànima de la cursa durant una bona colla d’edicions, en Joan Vives.

Back To Top
×Close search
Search